clock menu more-arrow no yes

Filed under:

Inside the Technicolor New Sherwin-Williams HQ Malaysia

Further adding to the furiously expanding league of cool HQs around the globe, it appears Asia's first ever Sherwin Williams office is the latest to forgo hum-drum workplace decor in the name of, well, funhouse-like madness. Designed by global architecture and design firm M Moser and located in Kuala Lumpur, Malaysia, the 11,500-square-foot space works hard to both banish any "numbingly linear succession" of desk spaces and to utilize literally every major color group of paint the building supply company makes. The result? One very groovy, paint-covered explosion.

A multi-colored 3D cubist sculpture makes up one entire wall of the office's reception area, and works to set the tone for the rest of the space—which embraces a rather open set-up, with color-coded desk clusters denoting specific work areas and only sliding walls of glass to section off conference zones. Really, no office du jour would be complete without plenty of designated "no work" space, so along the window-lined lounge are built-in couches and light wood floors, a welcomed change from the surprisingly dull gray carpeting seen throughout the rest of the HQ. Over all, the space might be a shade or two more normal than most, but still manages packs a whole lot of vibrant punch. Contemporist has the full gallery, right this way.

· Sherwin-Williams Office by M Moser Associates [Contemporist]
· All Office Spaces posts [Curbed National