clock menu more-arrow no yes

Filed under:

Go Glamping in Hootsuite's Outdoorsy, Owl-Filled HQ

By combining earthy, natural materials, camp ground-chic decor, and a heaping handful of owl art, the Canadian firm SSDG Interiors designed a Hootsuite HQ that feels more like summer camp than a stuffy old office. Located in Vancouver, the social media management company's new space spreads across 33,000 square feet and accommodates a staff of 300 with communal work space and intimate little nooks in lieu of of cubicles. The walls that aren't plastered in bug-eyed owl murals are made from stacked logs, which compliment the oak stump furniture and wood floors.

Further adding to the outdoorsy feel, the kitchen is equipped with both picnic benches and a series of decked-out camping tents. Basically, instead buying into the oddly popular fake park office trend, Hootsuite instead set up camp in a fake, log cabin-lined forest. Take a closer look, this way.

· HootSuite Offices by SSDG Interiors [Contemporist]
· All Office Spaces posts [Curbed national]