clock menu more-arrow no yes

Filed under:

Clearly, This Breakfast Nook was Inspired by the Apple Store

New, 1 comment

Situated on a bank of the Regent's Canal, this stately London home recently got a glassy, Apple store-esque extension that's almost completely transparent from street view. Designed by the local Gianni Botsford Architects, the edition, which the firm calls the White on White room, houses a small, all-white breakfast nook and library encased in unframed glass walls and ceiling. "When viewed from a distance, the new extension is indeed invisible," say the architects. "Our aim was to dematerialise this room...while creating a strong and distinctive interior." The new space sits partially submerged in the garden, which further obscures it from the neighbors. Take a look at the most secretive and futuristic hangout in the city, below:

· Gianni Botsford sinks "invisible" extension into the garden of a London house [Dezeen]
· All First You See It Then You Don't posts [Curbed National]