clock menu more-arrow no yes

Filed under:

A Workspace That Doubles as a Space for Viewing Wildlife

Don't let its bunker-like appearance fool you: this building is so graceful and minimal an architectural intervention, the local deer are known to walk around and on top of it. Crafted by Stonewood Design, the Myrtle Cottage Garden Studio is a relaxing retreat and workspace for a nearby cottage. Its copper exterior, pre-weathered to earthy hues, blends it with the surrounding forest. Large windows and a skylight that figure prominently in the design flood the space with natural light. However, the studio has its more subtle features: a desk is level with the grassy hillside outside, creating a seamless view from tablescape to landscape.

Myrtle Garden Cottage Studio [Stonewood Design Studio]