clock menu more-arrow no yes

Filed under:

Former Industrial Workshop Becomes a Hip, Minimalist Office

Designed by Nook Architects, this Barcelona co-working office offers a serene less-is-more aesthetic for its users. The architects converted the space, originally an empty industrial workshop, into this finished product in a blistering three months. Run by office manager Zamness, the office features two private meeting rooms – both bright yellow with pitched roofs – that occupy the center of the open office. Shared desks, cabinets, and a kitchen line the walls. However, it's details such as the no-frills furniture and nearly-seamless glass walls of the private rooms that give the design a unique minimalist simplicity that sets it apart.

Nook Architects move into self-designed co-working space in Barcelona [Dezeen]
'Experimental Work Landscape' Will Save Us All from Sitting [Curbed]