clock menu more-arrow no yes

Filed under:

Clever Remodel Gives Barcelona House More Space, More Light

This recently remodeled home in Barcelona is a lesson in making the most of unforeseen circumstances. When local firm Nook Architects bean working on a humble renovation for the originally two-floor row house, they discovered that the construction was so poor that the whole structure needs to be rethought. Essentially starting from scratch, the firm gave the clients the bright, open home they wanted with an unorthodox layout: a central staircase connect the living and dining area on the ground floor with two open living and dining area to two upper levels of exposed bedrooms and a mezzanine lounge space wedged in between. The whole home is also brightened by skylights and a terrace off the mezzanine area. Pretty fun!

Architizer has the full gallery.


Juno's House [Architizer]