clock menu more-arrow no yes

Filed under:

NYC’s High Line inspired this sleek coworking space in Belgium

New, 1 comment

Concrete, wood, and leather—oh my

A peek inside Fosbury & Sons, a coworking space in the Belgian city of Antwerp
Photos by Frederik Vercruysse via Dezeen

Meandering along the High Line, New York City’s famous, oft-imitated elevated park, inspired the ebb and flow inside this coworking space in the Belgian city of Antwerp, say its designers at local studio Going East.

The two-story, 32,000-square-foot workspace, called Fosbury & Sons, comprises a mix of circular communal worktables and bar-height stations, along with a library, cushy reading nooks, and amphitheater-style seating.

Exposed-concrete-and-steel ceilings and polished-concrete floors lend the interiors a ruggedly industrial vibe, paired with midcentury modern seating in wood, chrome, and leather.

The idea for the space’s hodgepodge of areas, both formal and casual, came from the many crannies to be found on the High Line, which itself incorporates a variety of seating types and where, the designers explained to Dezeen, “you can take different types of walks and discover something new each time.”

Take a look.

Via: Dezeen